Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Toronto Raptors – Philadelphia 76ers (Petak 29.04.2022.)

Večeras će u šestoj utakmici NBA Playoffa, ekipa Toronto Rapotorsa dočekati Philadelphia 76erse. Taj bi susret trebao početi u 1 sat ujutro po našem vremenu, a njegov prijenos će se naći u većini hrvatskih kladionica online.

Toronto Raptors

Toronto je gubio 3-0 u ovoj seriji, ali je zatim uspio slaviti u jednoj domaćoj i jednoj gostujućoj utakmici. Sada se ne nalazi u toliko lošoj situaciji jer bi mogao poravnati ovu seriju na 3-3 s obzirom na to da će igrati doma. Dvije uzastopne pobjede sasvim sigurno su podigle i razinu samopouzdanja u ekipi, a to se moglo vidjeti i u sjajnoj pobjedi na gostovanju u zadnjoj utakmici.

Philadelphia 76ers

Philadelphia definitivno ne želi postati prva ekipa u povijesti NBA lige koja će ispustiti vodstvo od 3-0, a to znači da će danas jurišati na potvrdu prolaska u drugi krug. Prema procjenama kladionica, niti jedna ekipa neće biti izraziti favorit u ovoj utakmici, ali se Philadelphiji daju nešto manje šanse da bi trebala doći do pobjede. Ipak, slažemo se da će ovo biti jako izjednačena i neizvjesna utakmica.

Prognoza

Naša prognoza za ovu utakmicu bit će da ćemo na njoj vidjeti manje od 211.5 poena. To je dosta visoka granica za ovako bitnu utakmicu za obje ekipe i obrane bi trebale biti ključ pobjede u njoj. Kada je tako, sasvim je logično smatrati da će na njoj biti manje poena od očekivane granice.

Utakmica: Toronto Raptors -Philadelphia 76ers
Vrijeme početka: Petak, 29.04.2022. u 01:00h
Ishod: Manje od 211.5 poena
Kvota: 1.85 @ Prva Sportska Kladionica

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati