Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Prvi čovjek boksa lansirao mega vijest! Filip Hrgović boksa za svjetske titule

Prvi čovvjek boksa objavio je senzacionalnu vijest. Naime, objavio je da će sljedeći Usykov izazivač biti Filip Hrgović.

FOTO: Screenshot/ Instagram

Najutjecajniji čovjek u svijetu boksa, Eddie Hearn, objavio je veliku vijest. Putem Twittera je napisao da će sljedeći protivnik Filipa Hrgovića biti svjetski prvak Oleksandar Usyk. Čudesni Ukrajinac je svjetski prvak, a sada će titule braniti protiv Hrgovića.

Nitko nije očekivao ovu vijest i ona je stigla skroz nenadano. Naime, Usyk se trebao boriti protiv Tysona Furyja, ali je ‘Kralj Cigana’ izabrao trilogiju protiv Dereka Chisore.

Svoje titule je Usyk osvajao protiv Anthonyja Joshue, kojeg je u dva navrata uspio nadboksati. U svojoj karijeri je neporažen, a mnogi ga smatraju kao najboljeg tehničara u teškoj kategoriji. Hrgović i Usyk su svoje posljednje mečeve odradili na istoj priredbi. Usky je 21. kolovoza u Jeddi savladao Joshuu, dok je Hrga bio bolji od Zhileia Zhanga.

Ovo je zaista povijesni trenutak za hrvatski boks, a Hrgović će biti prvi boksač nakon Željka Mavrovića koji će moći u vlasništvo uzeti svjetsku titulu.

Ostavi komentar

Borilački sportovi

Filip Hrgović je i službeno ostao bez borbe s Usykom, ali evo s kim bi Hrgović mogao u ring.

Borilački sportovi

Hrgović brusi formu u SAD-u s borcem kojeg je Cro Cop dva puta pobijedio.

Borilački sportovi

Ukoliko Oleksandr Usyk odbije borbu s Filipom Hrgovićem, u tome slučaju gubi IBF pojas, a Filipu se otvara nekoliko opcija za borbu se nekim...

Nogomet

65 godina najjačeg nogometnog klupskog natjecanja na svijetu smješteno u knjižicu...