Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Skijanje

Slalomska uzbuđenja: Zubčić prvi put starta među 15, Ljutić dobila bolji broj nego danas

Počeci utrka u istom terminu kao i danas

Foto: Screenshot

Nekoliko sati nakon završetaka ženskog veleslaloma u Kranjskoj Gori i muškog u Adelbodenu, izvučeni su startni brojevi za nove utrke, one sutrašnje kada se voze slalomi u navedenim mjestima. Čeka nas, uistinu, bogat skijaški dan jer ćemo pratiti nastupe čak sedam hrvatskih skijašica i skijaša. Na startnoj listi nalaze se Leona Popović, Zrinka Ljutić, Andrea Komšić, Filip Zubčić, Matej Vidović, Istok Rodeš i Samuel Kolega.

Leona je sjajnom sedmom pozicijom u Zagrebu osigurala nešto niže startne brojeve te će u sutrašnji slalom u Kranjskoj Gori krenuti 17. po redu. Startna pozicija poboljšala se i mladoj Zrinki Ljutić koja će se kao 34. spustiti niz Podkoren, a Andrea Komšić startat će 37. Slalom otvara Michelle Gisin, a vodeća u slalomskom poretku, Petra Vlhova, krenut će šesta. Odmah nakon nje starta Mikaela Shiffrin.

I u Adelbodenu ćemo imati jake uzdanice, pogotovo u Filipu Zubčiću koji će prvi put krenuti unutar 15 najboljih slalomaša. Podsjetimo, Filip se još uvijek nalazi na petome mjestu slalomskog poretka. Startni broj 26 dobio je Matej Vidović, broj 32 povratnik Istok Rodeš, a startni broj 40 Samuel Kolega. Potonji trojac nije dobio priliku na Sljemenu, no zato se nadamo da će dvaput sutra u Adelbodenu. Utrku će otvoriti vodeći u poretku slaloma, Sebastian Foss-Solevaag, iza kojega kreću dva Francuza, Pinturault i Noel.

Prva vožnja skijašica kreće u 9:30 sati, a skijaša sat vremena kasnije. Prijenos je na HRT-u 2.

Top 5 internet kladionica

1
95%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

2
90%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

3
85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

4
85%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

5
80%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Nogomet

Odlazi u šestu momčad kazahstanskog prvenstva

Nogomet

Početni mjeseci poslovno-sportske suradnje ova dva kluba