Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Nogomet

Srebrni “Vatreni” završava svoju igračku karijeru

Foto: Shutterstock.com

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Josip Pivarić službeno je objavio da je došao kraj njegovoj igračkoj karijeri. Velike muke mučio je sa ozljedama tokom svoje karijere, dva puta je operirao križne ligamente, a sveukupno je prošao čak 7 većih operacija koje su ga na kraju i prisilile da u 34. godini ode u mirovinu.

‘Ne želim više baš svaki dio tijela pokloniti nogometu, dovoljno sam mu dao i vrijeme je za novi životni iskorak. Zdravlje me baš i nije mazilo svih ovih godina i te su me operacije strahovito potrošile. Iako sam se i sad kvalitetno pripremao za utakmice i osjećao sam se dobro, ipak sam se znatno teže oporavljao nakon napora. Sve je to, onako izvana, izgledalo u redu, ali nitko ne zna kako je meni svakoga jutra kad ustanem iz kreveta. Baš se osjećam potrošeno i ne želim više opterećivati tijelo’ – izjavio je Josip.

Pivarić je u karijeri igrao za NK Zagreb, Dinamo Zagreb, Dynamo Kyiv, i sada Lokomotivi, u kojoj će i završiti svoju karijeru. Također bio je važan član Vatrenih 2018. godine u Rusiji u pohodu na povijesno srebro.

Ostavi komentar

Nogomet

Izbornik Hrvatske, Zlatko Dalić, objavio je širi popis igrača za koje računa u završnici Lige nacija. Od imena koji su se našli na popisu,...

Nogomet

Ovakve kazne, na svu sreću, nisu niti nalik onima kakve smo dobivali prije sedam-osam godina kada je huliganizam u Hrvatskoj bio na svom vrhuncu...

Nogomet

U redovima Genoe, bivši vratar Dinama i Lokomotive, Adrian Šemper, bio je na klupi

Nogomet

Četiri dana prije susreta s papa Franjom, "Vatreni" će se okupiti u Rijeci te će tih dana trenirati na Rujevici