Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Što su akumulirane oklade? (objašnjenje i 5 činjenica)

akumulirane oklade
Foto: Pixabay / Screenshot PSK

Ako ste proveli neko vrijeme pregledavajući online kladionice ili specijalizirane stranice za sportsko klađenje, sigurno ste naišli na akumulirane oklade. Ustvari, često ćete pronaći mnoge kladionice koje nude zanimljive promocije u vezi s ovom vrstom klađenja. Sustav akumuliranoga klađenja danas je iznimno popularan među redovitim igračima koji traže načine da ostvare veliku zaradu na širokom rasponu tržišta i sportskih događaja. Ljepota akumuliranih oklada je u tome što Vam omogućuje kombiniranje nekoliko različitih oklada u jednu ukupnu okladu. Iz tog razloga, akumulirane oklade također su poznate kao višestruke oklade.

Koliko dobro akumulirane oklade zapravo funkcioniraju u sportskom klađenju? Jesu li dovoljno praktične ili isplative da se služite njima? Možete li stvoriti akumuliranu okladu i primijeniti je na jednostavnan, ako ste novi u svijetu klađenja? Koje su prednosti i nedostaci akumuliranih oklada? U ovom jednostavnom vodiču za klađenje analiziramo akumulirane oklade kako bismo vidjeli jesu li one idealne za Vas.

akumulirane oklade
Foto: Pixabay

Kratke činjenice o akumuliranoj ponudi

  • kombinacija nekoliko pojedinačnih oklada u jednu
  • u većini kladionica moguće je kombiniranje 30 sportskih događanja na jedan listić
  • mogući su potencijalno visoki dobici
  • izvrsna opcija za sportske događaje koji su bogati raznim ponudama
  • dobro funkcionira s manjim brojem kombinacija

Akumulirana oklada vrlo je zanimljiva opcija koju ćete pronaći na većini dobrih online kladionica. Kako biste kreirali listić, morat ćete imati najmanje dvije oklade u akumuliranoj okladi. Velika prednost je ta što ćete se moći kladiti na više od jednog događaja u isto vrijeme, stvarajući uzbuđenje koje nije tako prisutno pri nekim drugim vrstama sportskoga klađenja. Višestrukim okladama povećat ćete svoj ukupni koeficijent (tečaj) i možete čak kombinirati sportske događaje iz različitih sportova. Međutim, također treba napomenuti da će akumulirana oklada također smanjiti Vaše šanse za novčanim dobitkom budući da je jedini način da pobijedite da sva Vaša predviđanja budu točna.

Primjer akumulirane oklade

Razmatranje koeficijenata za svaku okladu vrlo je važno kada sastavljate svoj listić akumulirane oklade. Za razliku od pojedinačnih oklada, akumulirane oklade izračunavaju se kao umnožak koeficijenata svake odabrane pojedinačne oklade.

Pretpostavimo da ste za potrebe ovog vodiča odlučili uložiti pet eura na akumuliranu okladu koja sadrži četiri sportska događaja s koeficijentima: 1.5, 1.4, 3, 5.

Vaš eventualni dobitak bio bi –> 5 € * 1.5 * 1.4 * 3 * 5 = 157,50 € (nismo uzeli u obzir porez i maipulativni trošak, detalje koji su prisutni u hrvatskim kladionicama).

Jedna od najvažnijih točaka koju treba uzeti u obzir za strategiju akumuliranoga klađenja je uključeni rizik. Iako je možda primamljivo ponijeti se uzbuđenjem kombiniranja različitih oklada u jednu veliku kombinaciju, sa svakim dodavanjem nekog sportskog događaja raste i Vaš rizik. Zbog toga je uvijek važno odabrati oklade koje imaju smisla i koje bi bile dobre kao dio veće kombinirane oklade. Kako biste smanjili rizik prilikom sastavljanja akumuliranih oklada:

  • istražite što više možete o svakoj okladi
  • neka ukupni koeficijent ne bude previsok kako biste smanjili rizik

Često postavljena pitanja o akumuliranim okladama

Što je bonus akumulirane oklade?

Neke online kladionice nude određene vrste bonusa kako bi potaknuli svoje igrače da igraju akumulirane oklade. Akumulirani bonusi najčešće se mogu aktivirati ako odaberete više od tri događaja na jednom listiću. Ovakav odabir može uključivati povećanje od 5% na Vašu eventualnu dobit ili sličan bonus.

Gdje mogu pronaći akumulirane oklade?

Većina kvalitetnih sportskih kladionica ponudit će neku vrstu akumulirane oklade. Ovisno o pružatelju usluga klađenja, neki će svoje akumulirane oklade nazivati višestrukim okladama.

Za kraj

Višestruke oklade mogu biti fantastičan način da dođete do značajnijeg novca. Jedna od najboljih značajki akumulirane oklade je ta što Vam pruža mogućnost kombiniranja širokog spektra zanimljivih oklada na veliki broj različitih sportova. Ovo je idealno ako ste tip igrača koji voli različite sportove ili prati više događaja unutar istog sporta.

Najbolje online kladionice

95%
TOTAL SCORE

700€ bonus na prvu uplatu, 30€ risk-free bet

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

90%
TOTAL SCORE

Bonusi od 50%, 100% i 200% na prve tri uplate

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

85%
TOTAL SCORE

100 EUR bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

Ostavi komentar