Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Što su to Paysafecard ili Paysafe bonovi i gdje ih kupiti?

paysafecard

Paysafecard je prepaid online način plaćanja koji se temelji na vaučerima sa 16-znamenkastim PIN kodom, neovisno o bankovnom računu, kreditnoj kartici ili drugim osobnim podacima. Kupci mogu kupiti kupone na lokalnim prodajnim mjestima te platiti putem interneta unosom koda na blagajni dotične web stranice (npr. online igra). Paysafecard kodovi nisu predviđeni za prosljeđivanje poštom ili telefonom, a neke od prednosti su te što minimizira osobne podatke koje otkrivaš na internetu jer za dovršetak kupovine nisu potrebni ni bankovni račun ni druga sredstva plaćanja.

Paysafecard se izdaje i distribuira u svakoj zemlji; prekogranična i međuvalutna uporaba moguća je u određenim granicama, a u većini zemalja je dostupan i osobni račun pod nazivom “my paysafecard” za učitavanje PIN-ova.

Povijest

Paysafecard Wertkarten GmbH je osnovan u Austriji 2000. godine, a od 2018. godine je paysafecard dostupan u više od 40 zemalja. Dva bivša konkurenta, nizozemski Wallie i britanski Ukash, također su uključeni u paysafecard.

2013. godine je paysafecard kupio britanski pružatelj digitalnih novčanika Skrill, a 2015. kao dio Skrill grupe Optimal Payments Group, globalni pružatelj usluga online plaćanja reguliran u Ujedinjenom Kraljevstvu. Optimal Payments je kasnije re-brendiran u Paysafe Group.

Gdje kupiti paysafecard?

Ovisno o regiji, paysafecard prepaid kodovi se mogu kupiti u prodavaonici ili na internetu kod ovlaštenog trgovca te se oni odmah nakon kupnje mogu iskoristiti u bilo kojoj partnerskoj internetskoj prodavaonici ili ga se može učitati u svoj paysafecard račun. Račun ima prednost viših limita plaćanja, objedinjavanja svih paysafecard prepaid kodova u jedinstvena sredstva i brzog plaćanja na internetu jednostavnim unosom podataka o računu na blagajni. U Hrvatskoj se paysafecard prepaid kodovi mogu kupiti u vrijednosti od 10, 25 50, 75 i 100 eura.

Najbliže mjesto na kojem možete pronaći paysafecard kod možete pretražiti i ovdje.

Koje internetske prodavaonice prihvaćaju paysafecard i kada kod prestaje vrijediti?

Paysafecard surađuje s više od tisuću internetskih prodavaonica u području igara na sreću, sportskog klađenja, glazbe, zabave itd., a najpopularnije internetske prodavaonice možete pronaći ovdje.

Što se tiče roka trajanja paysafecard prepaid kodova – oni ne zastarijevaju, ali jedan mjesec nakon kupnje od sredstava na paysafecardu se oduzima mjesečna naknada za uslugu. Kako bi to izbjegli, učitajte svaki paysafecard prepaid kod u svoj paysafecard račun ili potrošite čitav iznos prije dospijeća mjesečne naknade za uslugu.

Postoje dvije opcije plaćanja paysafecardom na internetu, a one su s i bez registracije što je pojašnjeno na slici ispod:

Postoje dvije opcije plaćanja paysafecardom na internetu

Koje su prednosti Paysafecarda?

  • paysafecardom se na internetu plaća kao s gotovinom
  • nije potrebno dijeliti osjetljive podatke kao što su podaci o kreditnoj kartici ili banci na internetu
  • Zahvaljujući praktičnoj prepaid kartici nikada nećete potrošiti više od planiranog i uvijek ćete imati nadzor nad svojim troškovima.
  • mogućnost plaćanja paysafecardom u tisućama internetskih prodavaonica.

Kako napraviti Paysafecard račun?

Paysafecard račun možete napraviti ovdje ili u slučaju da to želite učiniti putem mobitela, onda u svom “App storeu” utipkajte Paysafecard u tražilicu i preuzmite aplikaciju. Slijedite upute i instalirajte datoteku prema uputama na ekranu.

Otvaranje računa ima 7 koraka. Sve što trebate učiniti je pratiti upute na zaslonu svog mobitela i unijeti tražene podatke poput broja telefona, imena, e-maila i slično.

Nakon što ste otvorili i verificirali svoj račun, možete ga nadoplatiti unosom PIN broja od 16 znamenki kojeg ćete dobiti na prodajnom mjestu.

Kako uplatiti novac s paysafecard koda na račun u kladionici?

  • Kako bi se korisnik mogao kladiti pomoću ove kartice, najprije se mora prijaviti na svoj račun u kladionici
  • Zatim izabrati opciju plaćanja – Paysafecard
  • Automatski ga se prebacuje na stranicu Paysafecard.com
  • Nakon toga mora unijeti Paysafecard kod i potvrditi uplatu
  • Nakon toga korisnik dobiva SMS potvrdu, a iznos se prebacuje na račun u kladionici
  • Kod se može iskoristiti samo jednom, a račun u kladionici može dopuniti isključivo vlasnik, na čije ime se vodi Paysafecard račun
Uplata paysafecard kodom na račun kladionice

Kako isplatiti novac na Paysafecard račun?

Jedna negativna stvar kod Paysafe kartice je što ona služi samo za uplaćivanje novca na račun u online kladionici, ali na nju ne možete primati novac stoga će vam i pored nje, ako ste dobitnik, trebati još neka metoda transfera novca, a za to možete koristiti Skrill ili Neteller. Druga opcija isplate je putem bankovnog transfera.

Korisnička podrška

Za sva pitanja o Paysafecard proizvodima potrebno je upotrijebiti njihov obrazac za kontakt. Potrebno je izabrati temu te korak po korak ispuniti sve potrebne informacije kako bi u najkraćem mogućem roku mogli obraditi zahtjev. Ovdje možete pronaći pregled svih opcija kontaktiranja.

Najbolje online kladionice

95%
TOTAL SCORE

700 EUR bonusa na prvu uplatu

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

90%
TOTAL SCORE

Bonusi od 50%, 100% i 200% na prve tri uplate

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

85%
TOTAL SCORE

100 EUR bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

Ostavi komentar