Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gdje gledati

U ponedjeljak kreće Australian Open. Gdje gledati mečeve?

australian open

U ponedjeljak, 17. siječnja, krenut će još jednom prvi Grand Slam turnir godine – Australian Open. Turnir je to prije kojeg se dosad digla neviđena količina prašine, a još uvijek nismo sigurni kako će se čitava situacija s prvim reketom svijeta rasplesti.

Ipak, mi ćemo se primarno fokusirati na naše igrače kojih će biti u svim kategorijama, a od nekih su, poput Mektića i Pavića, očekivanja definitivno vrlo visoka.

Gdje gledati Australian Open?

Pregledavajući TV rasporede hrvatskih programa, primijetili smo da niti jedan od njih kasne noćne sate idućeg tjedna nije rezervirao za ovaj Grand Slam turnir. Vrijedi jedino napomenuti da postoji mogućnost kako će Hrvatska radiotelevizija nakon eventualnog dobrog rezultata nekog od naših predstavnika otkupiti prava za mečeve kasnije faze turnira.

Što se tiče stranih TV programa, s Eurosportom nema greške. Eurosport će na svojem prvom i drugom programu pokrivati Australian Open svakoga dana, od njegovog početka pa do kraja, dok god se igraju mečevi. Naravno, u tim prijenosima morat ćemo gledati mečeve koje su oni odabrali što znači da nećemo baš uvijek u prijenosu imati naše tenisačice i tenisače.

Odaberite meč koji želite gledati

Suprotno televizijskim programima, ljubitelji tenisa moći će i sami birati meč koji žele gledati te to činiti u odličnoj kvaliteti. Naime, kao i svake godine, mnoge će hrvatske kladionice kao Favbet, PSK ili SuperSport u svojoj ponudi imati i prijenose mečeva uživo. Oni koji se odluče gledati na taj način moći će birati koji god meč žele pa je jedini način kako će propustiti neki meč naših tenisačica i tenisača ako na terenu na kojem igraju nema kamera.

Sve što je potrebno kako bi mogli gledati bilo koji meč putem kladionice je imati nešto sredstava na svom računu. To zaista ne bi trebalo predstavljati problem jer nakon registracije u nekima od njih možete uplatiti čak i samo par kuna, a to će biti dovoljno da gledate cijeli turnir i sva ostala natjecanja koja se nalaze u prijenosima kao što su, primjerice, NBA, rukometno Europsko prvenstvo i Liga prvaka te ostali teniski turniri i Grand Slamovi.

Ostavi komentar

Gdje gledati

Pročitajte gdje gledati ždrijeb za Euro 2024., prijenos iz Elbphilharmonieje u Hamburgu

Gdje gledati

Utakmica Hajduka i Gorice u 17. kolu SuperSport HNL-a posljednja je na Poljudu u 2023. godini. Atmosfera u Splitu je vrlo dobra, momčad drži...

Gdje gledati

Osijek je u negativnom nizu. Kroz cijeli studeni nisu ostvarili nijednu pobjedu, iako su po dolasku Zorana Zekića na klupu vezali dvije, protiv Hajduka...

Gdje gledati

Saznajte gdje gledati Hrvatska - Senegal, prijenos prvoga kola Svjetskog prvenstva za rukometašice iz Goteborga