Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Nogomet

[VIDEO] Livaković danas slavi svoj 28. rođendan: Prisjetite se kako je obranama srušio Brazil i Japan

Dominik Livaković danas slavi svoj rođendan…

FOTO: Screenshot/ YouTube

Dominik Livaković danas slavi svoj 28. rođendan. Član Dinamo Zagreba i reprezentativni vratar nas je svojim obranama odveo do polufinala svjetskog prvenstva, a naposljetku i trećeg mjesta u Kataru. Skroman kakav i je, osvojio je srca čitave nacije, a sebi je otvorio put ka velikom transferu.

Mnogobrojni klubovi su zainteresirani za njega, ali Dinamo još ne razmišlja o njegovoj prodaji.

Hrvatska je u njemu dobila sigurnost kakvu je imala i prethodno kod vratara. Poznati smo po golmanskoj kvaliteti, a Livi je samo nastavio lijepu tradiciju. Prisjetite se i vi obrana kojima je srušio Japan i Brazil.

Bili su ovo nezaboravni trenuci, a Livaković je pokazao da je svjetska klasa. Za njega se trgaju najmoćniji klubovi svijeta, a bit će zanimljivo vidjeti gdje će završiti, a nije nemoguć ni ostanak u Dinamu.

Mi mu želimo sretan rođendan od srca i puno velikih obrana. Neka i na predstojećim natjecanjima svojim obranama razveseli naciju te nas odvede do novih povijesnih uspjeha.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Nogomet

Povratak Alena Halilovića u hrvatski klupski nogomet nije ispao kako je planirao i sada mora ponovo krenuti od nule, kako bi oživio svoju nogometnu...

Na današnji dan

Čovjek s brojnim nadimcima (Perke, Ivan Grozni, Koka - zbog očeve peradarske farme na kojoj je radio kao dijete) zadužio je hrvatski nogomet kao...

Rukomet

Hrvatska je stalni sudionik Svjetskih prvenstava u rukometu, a od samostalnosti je osvojila čak pet svjetskih odličja. Jedno od tih odličja ipak je vrjednije...

Nogomet

Završio je zimski prijelazni rok u najjačim nogometnim ligama, s nekoliko važnih transfera hrvatskih nogometnih reprezentativaca.