Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

[VIDEO] Novi UFC-ov prvak se prije potpisa za UFC borio protiv – Hrvata! Pogledajte kako je završilo

Novopečeni prvak u UFC-ovoj lakoj kategoriji, Islam Makhachev, zadnju borbu prije potpisa za UFC, borio se protiv legendarnog Ivice Truščeka.

FOTO: Screenshot/ UFC

Borac s najviše borbi u povijesti Balkana (78), Ivica Trušček,  odradio je meč protiv novopečenog prvaka u UFC-ovoj lakoj kategoriji Islama Makhacheva Naime, balkanski BMF (Najopakiji čovjek na Balkanu) je 2014. godine ‘testirao’ Makhacheva prije odlaska u UFC, a već se tad vidjelo o kakvoj je zvijeri riječ. Islam je tad pobijedio, ali ‘Terror’ mu je pružio sjajan otpor.

Njih dvojica borili su se davne 2014. godine, a domaćin je bila ruska M-1 organizacija. Makhachev je radio ono što najbolje zna, rušio je Truščeka te ga je na parteru umarao. Na kraju treće runde došao je i finiš. Sjajnom polugom je pobijedio Ivicu te je sa samo 23 godine potpisao za najjaču borilačku organizaciju na svijetu.

Naš borac je i dalje aktivan, a trenutno nastupa za najbrže rastuću MMA organizaciju na Balkanu, FNC (Fight Nation Championship), a ima meč 5. studenog na priredbi u Zagrebu istoimene organizacije.

Ostavi komentar

Borilački sportovi

Stipe Mičić se neće boriti za pojas, ali ovo su četiri borca s kojima bi mogao u kavez...

Borilački sportovi

Pogledajte podatak koji dovoljno govori o popularnosti FNC-a u Hrvatskoj, a vjerujemo i u regiji.

Borilački sportovi

Mirko je putem facebooka odgovorio na provokativan komentar jednog pratitelja.

Borilački sportovi

Ivana Habazin u pregovorima je za borbe koja donosi svjetsku titulu.