Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Vlasnik ponajbolje MMA organizacije svijeta oduševljen Cro Copom: ‘To je bio nestvaran trenutak’

Predsjednik ONE FC-a, Chatri Sitiydtong, podijelio je dojmove nakon posjete Zagrebu, gdje je imao priliku trenirati kod legendarog Mirka Filipovića.

Foto: Screenshot/ Instagram

U emisiji popularnog MMA novinara, Ariela Helwania, gostovao je Chatri Sitydtong, vlasnik ONE FC-a. On je prilikom posjeta u Zgrebu, navratio i do Mirka Filipovića. Skupa sa Robertom Soldić.

– Bio sam u Zagrebu, a Mirko Cro Cop nas je pozvao u svoj dom. Bio je to nestvaran trenutak. Kao dijete sam bio Mirkov fan, a on nas je pozvao k sebi. Mirko je sjajan, trenira svaki dana tri do četiri sata. Pozvao nas je u svoju dvoranu. Mislio sam da će to biti trening od pola sata, a na kraju smo trenirali tri sata – istaknuo je Chatri Sityodtong.

Osim posjeta Mirku, naravno, dotaknuo se i svoje nove akvizicije, Roberta Soldića, zbog kojeg je i stigao u hrvatsku metropolu. Prokomentirao je njegov debitantski meč protiv Murada Ramazanova.

– Kada tražimo nove borce onda smo vrlo selektivni. Nedavno smo doveli Roberta Soldića koji će ostaviti još veći trag u borilačkom sportu.  Imao je ponude mnogih organizacija, a mi smo kliknuli na prvu. Ivan Dijaković je njegov dugogodišnji menadžer i on je pronašao Roberta koji tada imao 18 godina. Radi se o ludoj priči. Roberto je nije imao ništa u Hrvatskoj, a onda je u Düsseldorfu naišao na Ivana. Spavao je u maloj prostoriji u dvorani i tako je počeo. On i Ivan postali su najbolji prijatelji. Dobili su ponude od nekoliko organizacija, a onda mi se javio Ivan Dijaković i pitao me mogu li nas posjetiti u Singapuru. Došli su na našu priredbu, razgovarali su s nekim borcima i onda su se odlučili za nas – rekao je Chatri pa je zaključio.

– A što se Roberta tiče, on je fenomen, fantastičan borac koji posjeduju nevjerojatnu brzinu, eksplozivnost, balans, kao i borilački IQ. Rijetki su takvi talenti – istaknuo je.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Borilački sportovi

UFC se prisjetio najvećeg uspjeha Mirka Filipovića. Radi se o osvajanju PRIDE-ovog turnira u otvorenoj težinskoj kategoriji 2006. godine.

Sport

Najbolji MMA borac u povijesti Hrvatske i jedan od najboljih boraca u povijesti, Mirko FIlipović ‘Cro Cop’, danas slavi svoj 48. rođendan. Trebali bi...

Borilački sportovi

Početkom ožujka prošle su točno tri godine otkad je i službeno okončao karijeru veliki Mirko „Cro Cop“ Filipović, jedan od najvećih promotora Hrvatske u...