Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Vodeća MMA organizacija u regiji najavila veliki događaj! Bivši UFC-ovac iz Hrvatske u glavnoj borbi

FNC ponovno okuplja ponajbolje regionalne borce. 23. prosinca u Sisku će se održati deveta po redu priredba najbrže rastuće organizacije u ovome dijelu Europe.

FOTO: Screenshot/ FNC/ Instagram

Hrvatska MMA promocija, FNC (Fight Nation Championship), najavila je svoj sljedeći događaj. 23. prosinca u Sisku će se održati FNC 9 priredba koja će okupiti ponajbolje mlade nade iz Hrvatske, ali i s Balkana. Predstavili su plakat i tri borbe koje će se održati, a bit će ih još mnogo.

U glavnoj borbi gledat ćemo prekaljenog majstora borilačkih vještina, Filipa ‘Nitra’ Pejića, a suprotstavit će mu se opasni Brazilac, Arlen ‘Benks’ Ribeiro. Pejić u dosadašnjoj karijeri ima 15 pobjeda, 7 poraza te 2 neodlučena ishoda. Trenutno je član Poljskog KSW-a, a nastupio je i za UFC, ali tamo je poražen.

FOTO: Screenshot/ FNC

Osim njih, gledat ćemo i dva srpsko-hrvatska okršaja, a borit će se Jakob Kosić protiv srpskog borca, Đorđa Bukvića. Prije njih će u kavez Andi Vrtačić, a njemu će pokušati pomrsiti račune, Matija Bosančić.

FNC je svoju prvu priredbu održala 2019., a danas ih se smatra najbrže rastućom organizacijom u ovome dijelu Europe. Idejni začetnik čitavog projekta i zaštitno lice promocije, Dražen Forgač, odlično vuče konce te se trudi da skupa sa svojim suradnicima okupi najbolje i najtalentiranije borce iz regije te im omogući da se bore na visokoj razini uz sjajnu produkciju, dajući im odlične protivnike.

Slika koja je obišla čitav svijet je priredba u Puli, a održala se naravno u Pulskoj areni. Fantastičan gladijatorski ambijent upotpunile su sjajne borbe modernih gladijatora koji su publiku ostavili bez daha. Nadamo se da će organizacija i dalje iz priredbe u priredbu rasti te da će se pomoću nje mnogi borci domoći najboljih svjetskih organizacija poput UFC-a. Tko zna? Možda dobijemo ponovno novog Cro Copa ili Stipu Miočića. Svakako, budućnost hrvatskog MMA-a je svijetla.

Ostavi komentar

Borilački sportovi

Pogledajte podatak koji dovoljno govori o popularnosti FNC-a u Hrvatskoj, a vjerujemo i u regiji.

Borilački sportovi

Mirko je putem facebooka odgovorio na provokativan komentar jednog pratitelja.

Borilački sportovi

Ivana Habazin u pregovorima je za borbe koja donosi svjetsku titulu.

Borilački sportovi

Procurila je vijest da bi se američko-hrvatski MMA borac, Stipe Miočić vratiti u kavez. Naime, spominje se da bi se trebao obračunati s ponajboljim...