Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Nogomet

Posljednji trener koji je s Hajdukom uzeo prvenstvenu titulu: ‘Dambrauskas neće mirno spavati’

Nogomet

Foto: Facebook HNK Hajduk Split

Bivši trener i sportski direktor Hajduka koji je s klubom osvojio naslov prvaka 2005. godine, Igor Štimac, za SK je donio svoj osvrt na igru Hajduka u Superkupu.

Nastup u skupini Konferencijske lige je prioritet. Hajduk se kao klub mora na to fokusirati. Ponajprije jer je to svojevrstan siguran izvor financiranja. Dobro, nisu to basnoslovni iznosi, ali na taj način, ipak, novac dolazi. Imaš tri europske utakmice u skupini kod kuće i gledatelje koji će dolaziti na stadion. To je jako važno ostvariti. Za to se uvijek valja boriti, ali treba biti i realan. Ponovno će sve ovisiti o Dinamu. Izgradili su višegodišnju stabilnost, privlače igrače, svatko želi u Maksimir.

Ima tu dosta posla. Hajduk u kadru znatno zaostaje za Dinamom, to je sada značajna razlika. Mislim da Hajduku nedostaje jedan pravi vezni igrač koji će pomoći Krovinoviću, koji je dobar kretivac. Treba mu jedna dobra osmica, prednji vezni koji igra dobro oba pravca, koji može iz zadnje linije donijeti loptu, povezati momčad. Svakako bi bilo dobro osnažiti i obranu. U svakom slučaju, Hajdukov trener ima jako puno posla. I neće mirno spavati.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati