Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Miami Heat – Boston Celtics (Nedjelja 30.05.2022.)

Večeras će se s početkom u 2 sata i 30 minuta ujutro po našem vremenu odigrati sedma utakmica finala Istočne konferencije NBA Playoffa. U njoj će igrati Miami i Boston, a prijenos će joj biti dostupan u hrvatskim kladionicama online.

Miami Heat

Miami je ekipa koja će imati prednost domaćeg terena u ovoj sedmoj utakmici jer su u regularnom dijelu sezone imali bolji omjer pobjeda i poraza od Bostona. Međutim, u ovoj seriji domaći teren se čini kao gostujući jer ekipe se jako muče ostvariti dobar rezultat na njemu. Vidjet ćemo hoće li Butler i društvo konačno opravdati tu prednost i proći u samo finale lige.

Boston Celtics

Unatoč gostovanju, Boston će biti u nešto boljoj poziciji za pobjedu prema procjenama kladionica, ali gotovo da se radi o šansama 50-50 kada je riječ o ove dvije ekipe. Gledajući početne petorke, na papiru Bostonova djeluje nešto kvalitetnijom, ali ono što je najviše došlo do izražaja u ovoj seriji su obrane koje posjeduju obje ekipe.

Prognoza

Naša prognoza za ovu utakmicu bit će da ćemo u njoj vidjeti više od 191.5 poena. Rekli smo kako su obrane sjajne u ovoj seriji, ali to je dovelo do situacije da imamo ovako izuzetno niske granice broja poena. Vjerujemo da će Miami i Boston ipak biti toliko efikasni da prebace ovu jako nisku granicu, iako se radi o najvažnijoj utakmici sezone za obje ekipe.

Utakmica: Miami Heat – Boston Celtics
Vrijeme početka: Nedjelja, 30.05.2022. u 02:30h
Ishod: Više od 191.5 poena
Kvota: 1.55 @ Germania

Ostavi komentar