Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Nick Kyrgios – Mikael Ymer (Subota 06.08.2022.)

Večeras u Washingtonu imamo teniski susret između Nicka Kyrgiosa i Mikaela Ymera. On počinje oko 23 sata i 55 minuta, a prijenos će mu se naći u hrvatskim kladionicama online.

Nick Kyrgios

Nick Kyrgios je, kao što znamo, igrao u finalu Wimbledona, a u Washingtonu je nastavio s dobrim partijama. Tako je u prva dva kola u SAD-u dosta uvjerljivo rezultatima 2:0 u setovima izbacio sva domaća predstavnika. To su bili Tommy Paul i Reilly Opelka, a sada ga čeka Šveđanin koji bi na papiru trebao biti čak i lakši protivnik od prethodna dva.

Mikael Ymer

Mikael Ymer je upisao tri sjajne pobjede dosad na ovom turniru, a bio je bolji od Karatseva, Ruusuvuorija i Korde. Međutim, u sva je tri odigrana meča ispustio po set i teško je zamisliti da Kyrgios ovdje također neće uzeti barem jedan. Štoviše, vjerujemo da će Kyrgios doći do jedne sigurne pobjede, a s time se slažu i kladionice te kvote koje su postavile.

Prognoza

Ono što ćemo odigrati za ovaj susret je da će Kyrgios slaviti s 2:0. Budući da je kvota na običnu pobjedu bila preniska, odlučili smo se ukazati mu povjerenje da do nje može doći u dva seta. To je jedan solidan ishod, a kvota na njega je vrlo dobra.

Utakmica: Nick Kyrgios – Mikael Ymer
Vrijeme početka: Subota 06.08.2022. u 23:55h
Ishod: 1
Kvota: 1.70 @ Favbet

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati