Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Pronađite ključ za pobjedu na novom Dota 2 turniru 1xBit kladionice

Savršeno je vrijeme da zaboravite na svoje strahove i prihvatite pobjednika koji postoji u vama. U 1xBitu je osmišljen jedan novi eSport turnir pod imenom Battle for the Aegis, a omogućuje vama i drugim eventualnim pobjednicima da pokažete svoj sportski duh te da istovremeno i zaradite.

Na turniru Battle for the Aegis igrači će se kladiti na Dota 2 događaje i podijeliti više od 600 mBTC iz nagradnog fonda.

Koja su pravila Battle of the Aegis turnira

Postupak sudjelovanja na turniru poprilično je jednostavan. Kada ste se prijavili na svoj račun ili se registrirali na stranici 1xBit, idite na odjeljak Battle of the Aegis te odaberite opciju “Sudjeluj”. Postavljajte oklade na događaje iz igre Dota 2 čija je kvota barem 1.5 kako biste skupljali ključeve.

Ti ključevi će vam pomoći da otvarate blaga koja predstavljaju različite razine turnira.

Nagrade koje se mogu osvojiti

Postoje tri razine blaga koja se mogu otključati uz pomoć ključeva koje osvajate dok se kladite na Dota 2 događaje. Te su razine od prve do četvrte: Rare Treasure, Mythic Treasure, Legend Treasure i Eternal Treasure.

Dok god sudjelujete na turniru, postojat će nagrade koje igrači garantirano osvajaju na svakoj razini.

Primjerice, svaki igrač sigurno osvaja besplatnu okladu s ulogom od 0.1 mBTC na razini Rare Treasure. Ta se vrijednost povećava na iznose od 0.2 i 0.3 mBTC na razinama Mythic i Legend Treasure. Na četvrtoj će razini nagrade postati još bolje, a svaki igrač će osvojiti Dota 2 Arcana Item koji ima vrijednost do 25 USD.

Uz spomenute nagrade, postoje i druge nagrade koje se mogu osvojiti na svakoj razini, a dobitnici se odlučuju izvlačenjem. Te su nagrade:

  • 10 mBTC na razini Rare Treasure
  • 20 mBTC na razini Mythic Treasure
  • 50 mBTC na razini Legend Treasure
  • 100 mBTC na razini Eternal treasure

Super nagrade

Niz pobjeda nastavlja se i nakon spomenutih nagrada. 1xBit je pripremio gozbu u kojoj će se za svakoga pronaći dovoljno toga.

Na kraju turnira Battle of the Aegis, tri će nasumično odabrana igrača koja su došla do razine Eternal Treasure osvojiti super nagrade.

Oni će otići doma s nagradama od 250 mBTC, 150 mBTC i 100 mBTC.

Imate tako mogućnost doći do ultimativne nagrade ako se prijavite na Battle of the Aegis turnir od 5. listopada do 31. listopada 2022.

Povlastice koje nudi 1xBit

1xBit je jedna od malobrojnih kladionica kriptovalutama koja vam nudi sve što trebate uz samo par klikova.

Dota 2 je samo jedan dio eSport ponude koju nudi 1xBit. Postoje i mnogi drugi eSport događaji na koje se igrači mogu kladiti, a neki od njih su: CS:GO, Valorant, League of Legends, StarCraft II, Rainbow Six i drugi.

1xBit je ogromna online kladionica koja prihvaća više od 40 kriptovaluta i nudi potpunu anonimnost igračima.

Možete se lako registrirati na stranici koristeći vaš e-mail i uživati u bonusu na prve četiri uplate do čak 7 BTC.

Zaključak

Borba za blaga tek je počela u 1xBitu, a radi se o kampanji u kojoj nitko ne gubi, već svi dobivaju. Pridružite se turniru i preuzmite svoju nagradu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Klađenje

Vodeća kripto kladionica 1xBit ovog ljeta časti svoje igrače nagradnim fondom vrijednim 0,5 BTC iliti više od stotinu tisuća kuna, koje će podijeliti 30...

Klađenje

Igrači imaju šanse osvojiti kripto nagrade za klađenje i dobitke na hokejaške događaje Popularna platforma za kripto klađenje, 1xBit, najavila je novi turnir –...