Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Soldić noćas debitira u ponajboljoj MMA promociji svijeta: Kladionice ga vide kao blagog favorita

Roberto Soldić večeras debitira u ONE FC-u. Nasuprot sebe imat će Dagestanca Murada Ramazanova, a naš borac je po kladionicama blagi favorit u tom meču.

FOTO: Screenshot/ ONE FC

Po mnogima, najbolji Europski i najbolji Hrvatski MMA borac, Roberto Soldić, noćas debitira za ONE FC. Mnogi su ga vidjeli u UFC-u, koji je najbolja svjetska organizacija, ali on se odlučio ići drugim putem. Noćas će upisati za njih svoj prvi nastup, a azijska organizacija ga nije nimalo štedjela u prvom meču.

Na drugom kraju kaveza, stajat će mu Murad Ramazanov. Neporaženi Dagestanac je ‘Khabibov pulen’ i do sad je neporažen u profesionalnoj karijeri. Ima 11 nastupa i isto toliko pobjeda. Naš Roberto slovi kao velika zvijezda, a bio je dvostruki prvak u KSW-u, koja je najjača europska organizacija.

Kladionice vide Soldića kao blagog favorita, ali svjesni smo da će nijanse odlučivati o pobjedniku. Koeficijent na našeg borca se kreće oko 1.80, dok je na Ramazanova 2.20.

Ukoliko vjerujete u našeg borca ova oklada bi vam se mogla isplatiti. Nadamo se da će biti tako i da će se naš borac na najbolji mogući način predstaviti borilačkoj javnosti. Krasi ga eksplozivan stil borbe, a njegovi nokauti često su materijal za sjajne video klipove koji se danima znaju vrtjeti po YouTubeu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Borilački sportovi

Roberto Soldić nažalost neće pamtiti po dobrome debi u ONE FC-u. Nažalost, ruski borac, Murad Ramazanov ga je pogodio u međunožje, a Soldić je...

Borilački sportovi

Roberto Soldić će za nešto više od tjedan dana debitirati unutar ONE FC-ovog kaveza.