Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Vaterpolo

Tucak skoro zaplakao nakon utakmice: ‘Ovo je večer za povijest, dopustite da budem emotivan’

Foto: Screenshot

Povijesni uspjeh napravile su ‘Barakude’ pred publikom u Spaladium areni. Nošeni gromoglasnom podrškom, srušili su Talijane u dramatičnoj završnici. Rezultat je na kraju bio 11-10, a kad je sudac odsvirao kraj, slavlje je moglo započeti. Izbornik Ivica Tucak, nakon utakmice nije mogao suspregnuti suze te je umalo zaplakao.

– Iskoristit ću priliku da čestitam mojim momcima, mojim kolegama, cijelom savezu. Ovo je za mene u ovim okolnostima s ovako izmijenjenom reprezentacijom jedan od najvećih uspjeha u životu – započeo je vidno emotivni izbornik te je nastavio.

– Nažalost, nemam puno vremena da ga slavim, mi želimo ovdje uzeti zlato. Na početku mi je to bilo onako, ali sad smo tu, stvorili smo reprezentaciju i momke koji ginu jedan za drugog, koji igraju za domovinu. Dopustite mi da budem ovako emotivan – rekao je.

Okrenuo se i susretu s Mađarskom. Naravno, izbornik je oprezan te smatra da Mađari nisu slučajno pobijedili Španjolce u polufinalu. Naglasio je da se ova šansa ne smije propustiti.

– Težak meč. Mađari su isto promijenili reprezentaciju, šest-sedam igrača, ali su dobri. Ali mi ovo ne smijemo propustiti – zaključio je.

Finale je na rasporedu u subotu u 20 sati i 30 minuta, a Hrvatska će pokušati doći do medalje, koja je najsjajnija.

Ostavi komentar

Vaterpolo

Mađari, žao nam je. Igralo se u Melbourneu ili u vašem bazenu, Hrvatska je prvak svijeta!

Vaterpolo

Još se nisu slegli dojmovi nakon povijesnog zlata, kojeg je Hrvatska osvojila na Europskom prvenstvu, koje se igralo u Splitu. Pali su Mađari, s...

Vaterpolo

Najbolji vratar Europskog prvenstva 2022. u Splitu