Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Nogomet

[VIDEO] Opušteni brončani ‘Vatreni’ u popularnom zagrebačkom kafiću: ‘Dosta više strahova, depresija i tuge’

‘Dajte nam što više ovakvih događanja i povoda za slavlje, za fešte! Našem narodu to treba’

Foto: Screenshot / direktno.hr

Nakon nezaboravnog dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića, hrvatske nogometne reprezentativce, brončane sa Svjetskog prvenstva u Kataru, čekali su novi provodi. Nekolicina njih zaputila se u poznati zagrebački kafić na glavnom zagrebačkom Trgu, Johann Franck. Ondje je slijedio nastavak tuluma, a atmosferu je “zagrijala” bivša pjevačica Feminnema, ženske pop-dance grupe s kojom je 2005. godine nastupila na Euroviziji predstavljajući Bosnu i Hercegovinu, Ivana Marić.

Sinoć je poznata pjevačica na svom Instagram profilu objavila snimak s tuluma u Francku, na kojem se vide i čuju neki od “Vatrenih” kako pjevaju, poput Brune Petkovića, Dominika Livakovića i Borne Sose. Ondje su bili još i Oršić, Kramarić, Lovren, Vida,… Marić je napisala iduće pored videa:

Dajte nam što više ovakvih događanja i povoda za slavlje, za fešte! Našem narodu to treba. Dosta više strahova, depresija i tuge. Dajte nam pjesme, plesa i pokoju rakijicu! Ja ih mogla ovako svaki dan… Zasad sam samo skoro svaki dan. Oršić, Petković, Livaković, Sosa,… Ajme meni koja ekipa!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Na današnji dan

Čovjek s brojnim nadimcima (Perke, Ivan Grozni, Koka - zbog očeve peradarske farme na kojoj je radio kao dijete) zadužio je hrvatski nogomet kao...

Nogomet

Dinamo je u 'more' bacio cijenu od deset milijuna eura, koja, ipak, nije uhvatila neku 'europsku ribu'

Američki nogomet

Ovaj danas 45-godišnjak veliki je zaljubljenik u nogomet, sport kojim se bavio u dječačkim danima

Nogomet

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije još je prije četiri i pol godine dokazao da je najbolji, ne samo nogometaš, nego i sportaš kojeg je Hrvatska...