Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Skijanje

Zrinka Ljutić hitno podvrgnuta operaciji

Ako ne bude bilo daljnjih zdravstvenih problema, svjetska juniorska prvakinja bit će spremna za početak nove sezone u kojoj će loviti nova postolja u Svjetskom kupu

Foto: Screenshot Podcast Inkubator YT

Dok je mnogima godišnji odmor na pameti ovih ljetnih dana, hrvatska skijaška reprezentacija ne miruje. Iako su ostala četiri mjeseca do početka nove sezone Svjetskoga skijaškoga kupa, vrijedni skijaši (Samuel Kolega, Istok Rodeš, Filip Zubčić, Filip Krota) s trenerima (Sergej Komarov i Matko Vicić) obavljaju naporne pripreme u Rovinju, a naše dvije najveće ženske uzdanice, Leona Popović i Zrinka Ljutić, pripremaju se u Zagrebu. Nažalost, za Zrinku se trenažni proces prekida…

Ljutić je iznenada zahvatila upala slijepog crijeva zbog čega je podvrgnuta operaciji. Prema posljednjim informacijama, operacija je uspješno izvršena te bi se ova 19-godišnja Zagrepčanka trebala vratiti punim treninzima za mjesec dana.

Ako ne bude bilo daljnjih zdravstvenih problema, svjetska juniorska prvakinja bit će spremna za početak nove sezone u kojoj će loviti nova postolja u Svjetskom kupu.

Top 10 plasmani Zrinke u Svjetskom kupu 2022./23.

  • 3. mjesto – Šplinderuv Mlin, slalom (29.01.2023.)
  • 6. mjesto – Semmering, slalom (29.12.2022.)
  • 7. mjesto – Levi, slalom (20.11.2022.)
  • 7. mjesto – Sestriere, slalom (11.12.2022.)
Ostavi komentar

Skijanje

Sada nam prijeti da, nakon što smo ostali bez "Snježnoga kralja", ostanemo i bez "Snježne kraljice"

Skijanje

Koliko je bila brza naša Leona, govori činjenica da je trenutno ispred najbolje skijašice svijeta, Mikaele Shiffrin

Skijanje

Nudi se jedno pitanje - želi li Shiffrin krenuti u lov na Annemarie Moser-Proell koja je rekorderka po broju osvojenih velikih Kristalnih globusa?

Skijanje

Tko može oduzeti pobjedu slavnoj Amerikanki? Niti jedna od protivnica. Jedino sama sebi...