Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Ne može doći k sebi nakon osvojene bronce na Europskom prvenstvu: ‘Još je uvijek u meni puno adrenalina’

Foto: Screenshot

Europska kadetska prvakinja iz 2017. godine, osvajačica srebrnih medalja s kadetskog i juniorskog EP-a godinu kasnije, zlatna s mlađeseniorskog Eura 2021., a od danas i treća najbolja džudašica u seniorskom džudu u kategoriji do 52 kilograma. Sve je to, i još više, 20-godišnja Solinjanka, Ana Viktorija Puljiz, jedna od najperspektivnijih hrvatskih sportašica i legitimna nasljednica Barbare Matić.

Trenutno je u tijeku seniorsko Europsko prvenstvo u Sofiji na kojem se bori 11 hrvatskih džudaša i džudašica. Dok svi iščekujemo nastup Barbare Matić koja će pokušati osvojiti povijesno, prvo zlato za Hrvatsku na europskim prvenstvima, obradovala nas je mlada Puljiz, iako je još uvijek juniorka. Na putu do bronce redom su „padale“ Španjolka Perez Box, Talijanka Giuffrida i Izraelka Primo, a jedina koja ju je svladala je Njemica Ballhaus, nakon čega je hrvatska džudašica otišla u repasaž. Iako je na 34. poziciji svjetske ljestvice u svojoj kategoriji, na putu do medalje svladala je dvije Top 10 protivnice, Gefen Primo (6.) i Odette Giuffridu (8.).

Bila je vidno oduševljena mlada Solinjanka nakon najvećeg uspjeha karijere:

Još je uvijek u meni puno adrenalina. Još sam nekako u šoku. Naravno da sam presretna zbog ovog rezultata i zbog medalje. Ništa, kada se sve slegne i kada dođem sebi idemo dalje.

Važno je napomenuti da je ovo deveto odličje za Hrvatsku na europskim prvenstvima i osma bronca.


MLADA HRVATSKA DŽUDAŠICA NA KROVU EUROPE!

Top 5 internet kladionica

1
95%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

2
90%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

3
85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

4
85%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

5
80%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Borilački sportovi

Više od tri godine prošle su od posljednjeg meča bogate karijere Mirka Filipovića, jednog od najvećih promotora ikada Hrvatske u svijetu. Niti u jednoj...

Borilački sportovi

Od 11. pa do 24. ožujka u Poreču se održava Europsko boksačko prvenstvo do 22 godine, a Hrvatska ima neke odlične predstavnike. Zasada najbolje...

Borilački sportovi

Početkom ožujka prošle su točno tri godine otkad je i službeno okončao karijeru veliki Mirko „Cro Cop“ Filipović, jedan od najvećih promotora Hrvatske u...

Borilački sportovi

Proteklog vikenda u Zagrebu održao se jedan od najcjenjenijih kadetskih džudo-natjecanja na svijetu, Europski kup, na kojem je nastupilo gotovo 700 mladih sportašica i...