Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Po kojim kriterijima odabrati kladionicu u kojoj ćete igrati?

Foto: Pixabay

Mnogi ljudi vole se kladiti. Jednostavno postoji nešto posebno u osjećaju koji uslijedi nakon točne predikcije nekog sportskog rezultata, a uz njega dolazi i profit. Ponekad postoji neki određeni sportski događaj na koji se želite kladiti, a niti ne obraćate pažnju na to gdje ćete ga točno odigrati. Dok je to sasvim u redu ako svoje listiće igrate rijetko, za one ozbiljnije igrače koji uplaćuju više listića, odabir kladionice u kojoj igrati mogao bi biti jedan duži postupak.

Ako želite često igrati, a vaš je krajnji cilj ostvarivati profit od klađenja, postoje različiti kriteriji koje morate uvažiti budući da danas postoji velik broj online kladionica koje su na prvi pogled identične. Upravo ćemo zato objasniti neke od tih kriterija.

Ponuda

Naravno, prvo što ćete istražiti kod svake kladionice je njezina ponuda. Iako se čini ista u svim kladionicama, neke od njih imat će opširniju ponudu na događaje koji su vam privlačni za klađenje, dok će drugima nedostajati to što želite. Isto tako, primjerice, neke kladionice nemaju ponudu na esport događaje, dok će druge imati. Sve su to sitni detalji koji možda vama naizgled nisu bitni, ali mnogim drugim igračima jesu.

Metode uplate i isplate

U online kladionicama vrlo je bitno istražiti metode uplate i isplate koje se nude igračima. Neće svatko u svakom trenutku moći iskoristiti bilo koju od njih pa je tako važno uvjeriti se da kladionica ima onu koja vama najviše odgovara. Osim same metode, vrlo je bitno istražiti i postoje li ograničenja na uplate i isplate kako bi znali hoće li vam dugoročno biti isplativo i privlačno igrati u kladionici koju ste označili kao svoj potencijalni odabir.

Bonusi

Bonusi su možda i ključan segment kada je riječ o privlačenju novih igrača. Oni doista dolaze u raznim oblicima i iznosima, a ako ste vi netko tko bi htio iskoristiti neki od bonusa, bitno je da pronađete onaj koji vam se osobno najviše sviđa. Naravno, nakon što vam se neki od njih svidio na prvi pogled, bitno je da ga dodatno istražite tako što ćete pročitati njegove uvjete i odredbe. To je bitno kako bi znali što sve morate odraditi kako bi zapravo mogli podići ta bonus sredstva ili eventualno nastaviti igrati s njima kao sa svojim stvarnim sredstvima.

Korisnička podrška

Iako možda mislite da sve znate o kladionici, gotovo da možemo garantirati da ćete se barem jednom poželjeti obratiti korisničkoj podršci. To čak niti ne mora biti jer vi nešto ne znate, već se može dogoditi situacija u kojoj su u kladionici unijeli neki rezultat krivo što je dovelo do netočnog ishoda vašeg listića. Tada definitivno želite da postoji neki brz i jednostavan način za kontaktirati nekog od agenata kladionice jer vam nije privlačno čekati satima, pa čak i danima da se greška ispravi. Provjerite stoga koje sve metode kontaktiranja korisničke podrške postoje u kladionici i odaberite onu koja je najpristupačnija po tom pitanju. Također, istražite razne forume i društvene mreže te pročitajte što nešto iskusniji igrači koji su se već našli u vašoj situaciji kažu o svemu tome te na osnovu pročitanoga formirajte svoj odabir.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Nogomet

Saznajte gdje gledati prijenos Rijeka - Osijek, derbija dva kluba koja su daleko od idealne forme, a mogući poraz dodatno bi produbio krizu

Nogomet

Svoje oko na kladionice neće tako rado „baciti“ navijači Hajduka ovih dana. Kladionice im ne daju previše šansi pridavajući splitskoj momčadi koeficijente oko 15...